HAUSER / Štark Arena, 24.10.2023

|

HAUSER

Štark Arena

10/24/2023 8:00:00 PM - 10/25/2023 12:00:00 AM

20:00

Beograd, 26. septembar 2022. godine - „Loš dečko“ među instrumentalistima i jedan od članova 2Cellos, poznat kao HAUSER, najavljuje svoju dugo očekivanu, prvu svetsku solo turneju - "Rebel with a Cello", u okviru koje će 24. oktobra sledeće godine nastupiti u beogradskoj Štark Areni.

Cenovne kategorije:

200 I - 5.200 RSD

200 II - 4.500 RSD

200 III - 3.900 RSD

Parter - 4.500 RSD

Parter SILVER - 5.900 RSD

Parter GOLD - 6.900 RSD

Parter PLATINUM - 7.900 RSD

VIP - 29.500 RSD (VIP paket uključuje: ulaznicu za drugi red, suvenirska akreditacija, potpisano ograničeno izdanje fotografije)

Meet&Greet - 118.000 RSD (VIP M&G paket uključuje: Ulaznicu za prvi red, M&G Special Experience with HAUSER s ekskluzivnim foto i video sadržajem za svakog gosta. HAUSER GIFT BOX: Zbirka HAUSER-ovih službenih izdanja, kolekcija HAUSER Unique Merch proizvoda, kolekcija HAUSER Tour Merch proizvoda, suvenirska akreditacija, potpisano ograničeno izdanje fotografije, program ograničenog izdanja)

Vođen uspehom poslednje, i u rekordnom roku rasprodate, turneje 2Cellos, ovaj vizualni umetnik i superzvezda violončelista donosi nam vrhunski muzički šou praćen njemu svojstvenim scenskim efektima, koje savršeno ukraja sa svojim romantičnim zvukom i stilom sviranja.

Virtuoz, čiji se stil izvođenja opisuje kao eklektičan, na jedinstven način prkosi pravilima ustaljenog muzičkog izraza, pokoravajući svet i stvarajući armiju fanova jedinstvenim uparivanjem violončela sa kontrastnim žanrovima. Njegovo kultno izvođenje numere „Smooth Criminal“ Majkla Džeksona napravilo je od njega internet senzaciju i još važnije, pozicioniralo ga je kao jednog od najtalentovanijih svetskih instrumentalista dvadeset prvog veka.

HAUSER obećava pravu senzaciju i neponovljivo iskustvo na svojoj prvoj solo turneji. U svoj nastup uključuje sve što su njegovi fanovi upoznali i zavoleli kroz njegove vizuelne koncepte i medijske prezentacije, poput veoma popularne „Beach Party“ i „Alone Together“, ali i novi nivo transformacije ritmičnog retro zvuka u moderne plesne numere sa njegovog novog solo albuma koji je dostupan širom sveta, „The Player”.

Uspeh samog HAUSER-a doseže dalje od njegovih miliona pratilaca na YouTube-u, Facebook-u i Instagramu, sa posvećenom međunarodnom bazom obožavatelja koja nastavlja da raste. Sa milijardama audio strimova i video pregleda na društvenim mrežama, hrvatski violončelista je fenomen koji povezuje virtuoznost sa čistom strašću. Za HAUSER-ove fanove, možda je to jednostavno njegova sposobnost da ujedini generacije ljubitelja muzike.