JELENA ROZGA / Štark Arena, 07.04.2023

|

JELENA ROZGA

Štark Arena

4/7/2023 8:30:00 PM - 4/8/2023 12:00:00 AM

20:30

Skymusic Entertainment Grupa sa ponosom predstavlja koncert jedne od najvećih regionalnih zvezda, Jelene Rozge, koja će pred domaćom publikom nastupiti u beogradskoj Štark areni 07. aprila sledeće godine!

CENOVNE KATEGORIJE:

GOLD Tribina nivo 200 - 3.500RSD

VIP tribina – RASPRODATO

Tribina I kat – RASPRODATO

Tribina II kat – RASPRODATO

GOLD Tribina nivo 400 - 2-500RSD

Nivo 400 I kat - RASPRODATO

Nivo 400 II kat - 1.900 RSD

Fan pit – RASPRODATO

Parter – RASPRODATO

Barski sto – RASPRODATO

Separe – RASPRODATO

Loža - 25.000 RSD (mesto)

Kraljica pop scene i miljenica svih generacija, poznata je po vrhunskim nastupima i neverovatnoj harizmi, a nema sumnje da će se najvećom koncertnom salom u prestonici prolamati hitovi iz Jelenine solo karijere poput numera „Bižuterija“, "Okus mentola", "Nirvana", "Solo igračica" i neizostavni "Cunami", ali i oni koje je pevala dok je bila u grupi Magazin, u kojoj je i počela svoju karijeru.

Pevačica ne krije uzbuđenje zbog predstojećeg koncerta, a kako je obećala, publika će imati priliku da čuje i pesme sa njenog novog akustičnog albuma koji uveliko priprema.

Više od dvadeset pet godina pevačica suvereno vlada pop vodama, a plodonosna karijera donela joj je i neke od najuspešnijih dueta i kolaboracija sa najvećim muzičkim zvezdama regionalne scene, poput Željka Samardžića, Saša Matića, Matije Cveka i drugih, pa se na koncertu u Areni očekuje veliki broj gostiju. Doživljaj će biti upotpunjen vrhunskom audio-vizuelnom produkcijom koju potpisuje Skymusic production.

Svoj muzički put Jelena je počela da gradi 1996. godine, kada je dolaskom u grupu Magazin stekla veliku popularnost i naklonost publike. Neki od najvećih hitova ovog muzičkog sastava otpevala je upravo ona, poput numera „Da li znaš da te ne volim“, „Dani su bez broja“, „Ginem“ i druge, koje su bend lansirale u top pet bendova bivše Jugoslavije. Iako je 2006. godine pevačica otpočela solo karijeru, ne propušta da na svojim nastupima otpeva neke od najpoznatijih pesama Magazina, što se očekuje i na predstojećem spektaklu u beogradskoj Areni.