Buč Kesidi / Tašmajdan, 16.09.2023

|

Buč Kesidi

Tašmajdan

9/16/2023 7:00:00 PM - 9/16/2023 11:30:00 PM

19:00

Popularni pančevački dvojac Buč Kesidi svoj najveći beogradski koncert u dosadašnjoj karijeri i to 3. juna na beogradskom stadionu Tašmajdan.

Cene ulaznica:

Parter - 1.600RSD

Fan Pit - RASPRODATO

Tribine - 1.200RSD

Napomena* Cene ulaznica su podložne promenama zbog ograničenog broja mesta.

“Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili”, navode Zoran i Luka.

Pored koncerta u Beogradu bend će održati veliki koncert u Novom Sadu, 20. maja u Spensu, kao i 27. maja na Zagrebačkoj Šalati.

Koncerti najavljuju treći studijski album benda koji će biti objavljen ove godine, a koji najavljuje singl “Curimo po asfaltu”. Sledeći singl koji nas očekuje biće rokenrol hit pod nazivom “Skupi snagu” i biće objavljen u Februaru.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno muzičko ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspeha albuma “Euforija” i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hajp u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu.

Album je uvršten na liste najboljih izdanja te godine, doneo im je nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), levoruki disko pop-rok elektro boj bend duo kako sami sebe Buč Kesidi nazivaju, novim singlovima i koncertima nas uvode u još jedno poglavlje svog rada.

*NAPOMENA* ULAZNICE KUPLJENE ZA ORIGINALNO VREME KONCERTA ĆE VAŽITI I ZA NOVI DATUM ODRŽAVANJA KONCERTA